Reviews van Jarlin:

Super gedaan, snel en zeer vriendelijk personeel!

Eric Agterdenbosch juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xaviere Saar juni 1, 2022

Beste salon ooit

Linda Tomlow juni 1, 2022

Echt een buitengewoon fijn ervaring! Werd goed geluisterd en geadviseerd. Eigenlijk voor het eerst helemaal tevreden weggegaan bij een kapper. Was samen met mijn dochter onze 1e keer hier. Maar gaan nergens anders meer heen! Bedankt!!

Xavière Saar april 2, 2022

Ik ben al jaren vaste klant, en ik laat het vaak op dezelfde manier kleuren. Nu wilde ik eens wat anders, en dat is gelukt! Prachtige kleuren, nog mooier dan ik had gehoopt. Haarvisie is een echte specialist en levert uitstekend werk. Tot snel!

Carline J H november 16, 2021

Geweldige salon. Jarlin heeft mijn haar prachtig op kunnen lichten zonder het te beschadigen, met ook een eerlijk verwachtingspatroon. Eerder ook al door Avi en Jarlin prachtig geknipt en gestyled. Ik kan niet stoppen met kijken naar mijn haar!

Britt Jdwi november 15, 2021

Hele fijne en kundige salon. Ze weten wat ze doen! Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Altijd een ontspan momentje daar in de stoel. Dikke aanrader!!

Kim Lampe oktober 31, 2021

Na een een paar keer slechte ervaringen met mijn haar kleur ben ik uit eindelijk bij haarvisie terecht gekomen! Wat een ander niet lukte keer op keer en me haar er niet beter op werd .. was het resultaat bij haarvisie helemaal top! Eindelijk kon ik weer normaal over straat en was ik weer blij met mijn haren :). Na de tweede behandeling was het resultaat nog mooier ! Een hele blije klant die haarvisie zeker aanraad! Gezellige sfeer, denken met je mee gewoon een van de beste kapsalons :)!

Fam. Kuiper oktober 31, 2021

Wat fijn om na 2 jaar weer terug te komen en dat je weer zo fijn word geholpen. Jarlin weet precies wat ik wil waardoor ik met volste vertrouwing op de stoel zit. In de salon is iedereen aardig en zorgen goed voor je! Super blij met het resultaat!!

Mélanie Heppe augustus 14, 2021

Beste kapperszaak ooit & pas op… je wilt nooit meer iets anders! Beste service, beste personeel en de beste kwaliteit!

Kayleigh Hofstede juni 2, 2021

Ik ben vrijdag geholpen door Jarlin, Master Hair Colorist ExtraOrdinaire, en het resultaat is echt FANTASTISCH.
Mijn 15 cm Grijze uitgroei kent contrastrijke wit/donkergrijze kleuren en ik wilde mijn blonde lange haren daarin mee laten kleuren. Moest een eind rijden voor deze flinke behandeling, maar dat is meer dan de moeite waard geweest. Eerst precies ontkleuren – met kwasteffect en olaplex – en daarna balayage met verschillende kleuren grijs, high en lowlights ingekleurd. Jarlin weet zo goed wat zij doet, en het is echt PRACHTIG geworden. Mijn man is zelfs enthousiast, en wil zijn haar ook door jullie laten doen.
Kortom, 10 sterren en ik rij er graag weer een eind voor om!

Imke Stevens Swaak september 4, 2020

Kom al jaren met veel plezier bij Haarvisie.
Wordt altijd geholpen door Jarlin, ga altijd super tevreden naar huis.
Vandaag voor het eerst geholpen door Emerly, ook zij heeft mij super goed geholpen.
Ben weer erg tevreden!
Hangt altijd een goede sfeer, en er wordt netjes gevraagd of je wat te eten of drinken wilt.
Top salon, dankjewel Haarvisie!

Cheyenne Kruithof februari 20, 2020

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar ‘het juiste product’. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling :)

Mady Janssen september 15, 2019

Super blij met mijn nieuwe kapsel!
Jarlin snapte wat ik met mijn haar wilde en het zit weer helemaal top!
Dank je wel!!

Debby Hoogendoorn juli 20, 2019

Top resultaat! Helemaal blij met mijn haar en heel vriendelijk personeel en altijd behulpzaam ?. Jarlin maakt mijn haar ziet mooi en gezond uit, altijd die plek verlaten met de grote glimlach op mijn gezicht – Bedankt! ??❤️
Beste kapper · Geweldige resultaten

Felka Maureen juni 8, 2019

allerbeste kapper ?? altijd een goed advies en een prachtig eind resultaat ?

Talitha Wevers mei 4, 2019

Dolgelukkig met mijn nieuwe haarkleur!! Dank je wel lieve Jarlin! Veeleisend als ik ben kwam ik vandaag bij jullie de zaak in met hoge verwachtingen…en het resultaat is zelfs nog véél mooier geworden! Jarlin, wat jij met haarkleur kan, is bijna magie ;)
Bedankt ook voor de gezelligheid.
Tot de volgende keer!

februari 28, 2019

Ik ga al jaren met veel plezier naar haarvisie, altijd bij Noël of Maria. Maandag model (korte kapsels) gezeten voor Jarlin, superblij mee. Mijn krullen vallen weer geweldig, dank je wel Jarlin, top gedaan!

Carla Reijerse februari 21, 2019

Bedankt Gwen en jarlin
Kleur mooi en extensions vallen mooi
Happy met kerst !
Jullie hebben mij dit jaar weer blij gemaakt .

december 12, 2018

Heel fijne ervaring voor de eerste keer, Jarlin heeft mij geadviseerd en echt gekeken naar wat mij het mooiste zou staan. Techniek is echt on point, mijn haar is weer helemaal happy en ik ben er heel blij mee. Echt een aanrader!

november 4, 2018

Gewoon helemaal top! Voorheen bij andere salons geweest en nog nooit ergens zo tevreden geweest. Ik durfde nooit ergens extensions te nemen omdat ik bang was dat je ze zou zien zitten of dat het je haar zou beschadigen totdat ik hier kwam en zag welke techniek ze gebruiken om de extensions te plaatsen en de kleuren perfect Passen bij je haarkleur. Regelmatig zit ik hier bijna een hele dag om mijn haar te laten kleuren en de extensions opnieuw erin te laten zetten. Als je goede service wilt en de beste behandelingen voor je haar moet je hier zeker heen!!!!

september 27, 2018

Vandaag weer bij de beste kapper van Nederland geweest! Jarlin heeft mijn haar supergaaf gekleurd en Noël heeft mijn haar weer prachtig geknipt! Ben zo blij als een klein kind en ultiem gelukkig met het prachtige resultaat! Echte vakmensen die met liefde hun beroep uitoefenen en de klant in de watten leggen! Superblij en gelukkig ! Hartstikke bedankt en tot snel weer! Groetjes en een dikke kus

september 25, 2018

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest.
Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Wat een top ervaring en beleving na mijn eerste bezoek aan Haarvisie. Ik had er al een hoop positieve reviews over gelezen en heb vervolgens de stap genomen om dit zelf te ervaren. Van het intake tot eindresultaat en klantgerichtheid geef ik Haarvisie een 10+
Ik heb me tijdens de gehele bezoek aan Haarvisie als prinses gevoeld : ) Van drankjes tot hapjes en zelfs mijn avondeten werd geregeld. Maar het belangrijkste het eindresultaat, subliem bovenverwachtingen prachtig. Voor mij bestaat er geen betere kapper als Haarvisie. Bedankt voor de service, ervaring en resultaat!

april 12, 2018

Ontzettend blij met mn nieuwe haarkleur thnx 2 Jarlin. Heel goed geholpen hele goede uitleg en super happy met mn nieuwe look.. natural blond ? onwijs leuke kapsalon lieve mensen, niet vervelend om daar even in de stoel te zitten:) was mn eerste bezoekje maar zeker niet mijn laatste!! Thnx

februari 19, 2018

Onwijs gaaf wat Jarlin & Maria met mijn haar gedaan hebben!
En wat een service in de salon! Te gekke medewerkers!
Ik kom absoluut terug zodra het weer nodig is!

februari 18, 2018

Me haar ziet er geweldig uit en voelt super zacht aan door de olaplex behandeling ben geholpen door jarlin heel vriendelijk en goede uitleg door de rest van het team ook erg vriendelijk behandeld ik kom zeker nog een keer terug

februari 9, 2018

Fantastische kapsalon! Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen en de resultaten zijn fantastisch. Ik ben super blij met mijn haar en raadt iedereen Haarvisie aan! Zijn zijn pas tevreden als jij het bent. Ik blijf hier komen.

januari 12, 2018

Ik ben heel sceptisch en vertrouw mijn haar niet snel toe aan kappers door slechte ervaringen met mijn haar. Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst bij haarvisie geweest en ben super tevreden! Ik ging voor een kleur correctie en ben geholpen door Jarlin. Zij heeft ontzettend veel kennis en ervaring met kleuren. Ik ben heel goed verzorgd de hele middag, met heerlijke muntthee en wat lekkers, tijdens het intrekken van de verf heb ik ook mogen genieten van een hand maskertje en bij vertrek heb ik nog een een heerlijk gezichtmasker voor thuis cadeau gekregen.Top! Ik ga binnenkort weer voor de fase twee van de kleurcorrectie en kan niet wachten op het eindresultaat. Heb nu al vele complimentjes mogen ontvangen!

december 19, 2017

Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en voelde me meteen welkom en werd naar mijn plekje begeleid, hier hebben we we nogmaals overlegd wat ik wilde. Na het kleuren is mijn haar een klein stukje geknipt en geföhnd het resultaat is helemaal goed.

december 17, 2017

Vandaag mijn haar laten verfen knippen en model föhnen door jarlin met oraplex.
Ik ben helemaal gelukkig mijn haar is prachtig!! en voelt en is weer Supper gezond!!!! Het personeel is Supper vriendelijk!!! Echt de beste kapsalon die er bestaat!?

september 13, 2017

Voor de eerste keer bij haarvisie. Kwam om half 3 binnen en voelde me meteen welkom. Wilde graag m?n haar een stuk lichter hebben, heb van mezelf donkerbruin haar. Mijn wens was GEEN highlights en ABSOLUUT geen ?gouden? kleur. Na het adviesgesprek aan de slag gegaan met het ?projectje??zoals dat genoemd werd. Haren werden eerst in een lob geknipt en toen kon het verven beginnen. Moet eerlijk bekennen, het was een lange zit. Maar uiteindelijk toch de moeite waard! Ben niks tekort gekomen! Werd regelmatig gevraagd of ik wat wilde drinken en zelfs gevraagd of er wat te eten gehaald moest worden ( hoe attent is dat?), maar had ondertussen al aardig wat van de koekjesschaal zitten snoepen. Om 20.00 uur was daar eindelijk het eindresultaat?zooooo mooi geknipt en een heel mooi egale kleur. Heb er 5 en een half uur gezeten, maar absoluut de moeite waard?moe maar voldaan!! En mijn complimenten voor de service. Bedankt lieve mensen van haarvisie..ik kom zeker terug!!

september 15, 2016

Al jaren ga ik daar dezelfde kapper, maar laatste keren steeds niet helemaal tevreden, en nadat bij mij laatste bezoek mijn haar helemaal verkeerd geverfd werd, was ik er klaar mee. Na een korte zoektocht via Google kwam ik op de site van haarvisie terecht, de site sprak me heel erg aan. Maar omdat ik heel nerveus was om mijn haar ergens anders te laten verven, ook omdat ik vrij moeilijk haar heb, durfde ik niet gelijk en afspraak te maken, ik ben langs gegaan voor een kleuradvies. Ik werd heel erg vriendelijk ontvangen, en na het fijne gesprek en goede adviezen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Wat een ervaring, geweldig. Ik moest best lang zitten ivm het verven, en er werd zo goed voor me gezorgd drankje hapje het kon allemaal. Na sluitingstijd was mijn haar nog niet klaar (moeilijk haar) maar mijn haar werd netjes afgemaakt en nog steeds even vriendelijk. Het resultaat was dan ook precies wat ik wilde. Zo blij met mijn nieuwe haar en mijn nieuwe kapsalon. Bedankt Jarlin en team haarvisie

juli 15, 2016

Ik wilde graag ‘iets anders’ met mijn haar en had zelf thuis al veel geprobeerd, maar niets leverde op wat ik wilde. Op een gegeven moment kwam ik een foto op internet tegen van de nieuwe grey hair trend en wist ik dat dit het ging worden. De foto was geplaatst door Haarvisie, dus belde ik ze op. Al aan de telefoon kreeg ik goed advies en maakte ik uiteindelijk een afspraak. In de salon ben ik super goed geholpen door Maria. Mijn transformatie duurde 4,5 uur maar Maria had alle geduld voor mij. Op het eind besloot Maria nog iets extra’s te doen en heeft mijn haar supermooi gestyled en ik was echt in de wolken van het resultaat. Bedankt Maria voor je toewijding en skills!

juli 10, 2016