beste kapper van Nederland, beste kapper, goede kapper Den Haag

Over mij

Mijn naam is Esmeralda en ik ben topstylist bij kapsalon Haarvisie.

Wat inspireert je?

Het volgen van trainingen en het leren van nieuwe technieken geven mij veel inspiratie. Met regelmaat volg ik trends op haar gebied en dit helpt mij bij het creëren van nieuwe looks.

Esmeralda

Waar word je blij van?

Ik word er blij van om gezellig met vrienden een drankje doen. Daarnaast vindt ik het ook leuk om tijd door te brengen met familie en een wandeling te maken met mijn hond.

Wat zijn je specialiteiten?

Ik ben gespecialiseerd in het knippen en stylen van dames en heren. Daarnaast houd ik ervan om een mooi totaal plaatje te maken, dus een mooie creatieve kleur vooraf en een coole, trendy coupe achteraf! Maar ook van hairextensions en keratinebehandelingen kan ik heel erg blij worden :)

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op de aankoop van mijn nieuwe huis en het geeft mij een supergevoel als klanten met een speciaal gevoel naar huis gaan.

Beschikbaarheid:

  • Dinsdag
  • Vrijdag
  • Vrijdagavond
  • Zaterdag

Reviews over Esmeralda:

Och, wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Altijd heb ik lang haar gehad en Esmeralda vertaalde mijn wens om een vlotter en korter kapsel precies zo dat het paste bij het plaatje dat ik voor ogen had maar ook paste bij mijn gezicht en ik de zaak dolblij verliet met tips en trics. Dank je wel!

augustus 16, 2018

Esmeralda dankjewel. Je heb goed nagedacht over mijn verzoek voor een super kort kapsel. Iedereen, echt iedereen vindt het super korte kapsel geweldig. De complimenten vliegen om mijn oren. Het staat mij goed en het geeft mij de uitstraling en kracht die ik nu hard nodig heb. Ik kan iedereen Haarvisie aanbevelen.

juli 18, 2018

Ik heb lang lichtblond haar en wilde al heel lang wat donkerder door wat highlights en lowlights te nemen. Ik ben toen langs Haarvisie gegaan en mijn haar laten verven en knippen door Esmeralda. Ik heb lowlights en highlights laten verven met Olaplex waardoor mijn haar echt mooi is gebleven. Daarna heb ik een toner in mijn haar laten zetten waardoor het wat grijziger zou worden. Hierna heeft Esmeralda nog mijn haar geknipt, aan de voorkant laagjes en achter precies de hoeveelheid eraf die ik wilde. Ik heb totaal 6 uur gezeten maar het was echt het wachten waard! En tussendoor kreeg ik hapjes en drankjes. Esmeralda heeft mijn haar echt super goed en netjes geverfd, heel precies gedaan! En vervolgens heel mooi geknipt! Ik ben er super blij mee en kom volgende keer zeker terug! Heel erg bedankt!

september 27, 2017

Bekijk hier alle reviews over Esmeralda

Mijn vlogs: 

Mijn favoriete kapsels